SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 05.02.2024 07:40

Şevki Demirci Resmen Aday

AK Parti'nin Çayırova Belediye eski Başkanı Şevki Demirci, İYİ Parti’den belediye başkan adayı oldu

Şevki Demirci Resmen Aday

 Çayırova Belediye eski Başkanı Şevki Demirci, yeni partisinde aynı ilçeden belediye başkan adayı oldu. Eski AK Partili Şevki Demirci'nin adaylığının açıklandığı programa; İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Nusret Acur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Gebze Belediye Başkan qdayı Sadık Güvenç, Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Aşkın Öztürk, Dilovası Belediye Başkan adayı Emin Yılmaz ve partililer katıldı.


DEMİRCİ: ÇAYIROVA İÇİN İYİ OLACAK
Adaylığının açıklanması sırasında parti rozetini de takılan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci: "Kocaeli Milletvekili Sayın Lütfü Türkkan’a, İl Başkanı Sayın Nusret Acur’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Gencay Yıldıztekin’e ve Belediye Başkan adaylarına, İYİ’lik hareketinin tüm temsilcilerine ve siz değerli hemşehrilerime desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte bu sevinci yaşamaktan onur duyuyorum. Kaldığımız yerden devam etmeye geliyorum, sizlerin destekleriyle. Nerede kalmıştık. Çayırova için İYİ olacak." dedi.


ACUR: HİZMET KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK'
Şevki Demirci'nin ardından açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur: "İYİ Parti’nin toplumsal uzlaşının, söz konusu hizmetse bir ve bütün olmanın tek adresi olduğunu herkese göstereceğiz. İYİ Parti ile milletimizi yeniden barıştıracağız. Çayırova’ya yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Şevki Demirci’ye İYİ Parti rozetini taktık. Sırada hizmetlerini kaldığı yerden devam ettirmesi var." ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler: Şevki Demirci Resmen

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.