ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 20.01.2023 17:40

Seriyi Yakalayan Teşvikiye Bizi Bekliyor

Sahamızda 88-71 gibi 17 sayılık bir farkla mağlup ettiğimiz Teşvikiye ligin güçlü takımları Çözüm Ankara ve Pizza Bull maçlarını kayıpsız geçt. Galibiyet serisini yakalayan Teşvikiye haftaya temsilcimizi konuk edecek.

Seriyi Yakalayan Teşvikiye Bizi Bekliyor

Son 3 maçında önemli skorlara imza atan rakiplerimizden İstanbıl Temsilcisi Teşvikiyespor serinin başında ligin güçlü ekibi Gaziantepspor'a sadece 1 sayı farkla 71-72 mağlup oldu. Ardından Çayırova Belediyespor''un bu sezon tek yenilgi yaşadığı Pizza Bulls'u hem de deplasmanda 6 sayı farkla  67-73 mağlup etti. Bu galibiyeti,n ardından Ankara deplasmanına giden Teşvikiyespor ligin önemli takımı Çözğmspor'u 9 sayı farkla  73-82 mağlup etmeyi başardı. Galibiyet serisinde önemli rakipleri deviren Teşvikiyespor'un bir sonraki maçı Çayırova Belediyespor ile olacak. Yarın Yalovaspor'u mağlup etmek için kendi salonunda parkeye çıkacak olan Çayırova Belediyespor bu maçın ardından Teşvikeyspor'u mercek altına alarak çalışmalarına start verecek. Ligde Geçitspor ile birlikte son sırada yer alan Teşvikiyespor üst üste kazandığı puan ve galibiyetlerle 7.sıraya kadar yükseldi.


Anahtar Kelimeler: Seriyi Yakalayan Teşvikiye Bekliyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.