Tarih: 10.01.2024 09:11 Güncelleme: 10.01.2024 14:09

Şerifalioğlu Şikago'da Başkonsolosu ile Görüştü

(ABD) Şikago kentinde açılan Türkiye Ticaret Merkezi, incelemelerinin ardından GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ikili görüşmelerine yoğunluk verdi.

Şerifalioğlu Şikago

Sanayinin en önemli merkezlerinden Gebze Bölgesi iş insanlarının  ve sanayicisinin ihracat yapmalarına da fayda sağlayacak merkez  de incelemelerde bulunan Gebze Ticaret  Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, ABD-Şikago Başkonsolosu Engin Türesin ile bir araya geldi. Birliktelikte özellikle Gebze Bölgesi sanayici ve iş insanlarının ihracat noktasında sağlayacakları faydalar masaya yatırıldı. Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, ABD-Chicago Başkonsolosu (Consul General Republic of Türkiye) Sayın Engin TÜRESİN’le Bölgemiz İş insanları ve sanayicileri’nin ihracat yapmalarına fayda sağlamak için, odamız adına istişareler de bulundum. Sayın konsolosumuza misafirperverliği için teşekkür ederim" dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.