Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 16.03.2023 00:13

Serap Çakır Başvurusunu Yaptı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederek başvurusunu genel merkezine gerçekleştirdi.

Serap Çakır Başvurusunu Yaptı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, bu görevini 14 Mayıs 2023 milletvekilleri seçiminde aday adayı olabilmek nedeniyle sonlandırdığını duyurdu.

Çakır’ın Sosyal medya sayfasından bu konuda yaptığı açıklama aynen şöyle:

"2020 yılında dahil olduğum Gelecek Partisi çatısı altında önce Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı ardından İletişim Başkanlığında Yardımcı olarak yaklaşık bir buçuk yıl görev yaptım. 2021 yılı ağustos ayında da Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun takdiriyle Kocaeli İl Başkanı olarak atanarak göreve başladım.

23 Ağustos 2021 yılından bu yana Rabbimin izniyle sürdürmem nasip olan Kocaeli İl başkanlığı gibi gurur ve onur verici bu şerefli görevimi 14 Mayıs 2023 milletvekilleri seçiminde aday adayı olabilmek nedeniyle sonlandırıyorum.

Söz konusu istifa dilekçemi Genel Merkezimize giderek Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Selim Temurci’ ye teslim ederek, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün aracılığıyla aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim.


Anahtar Kelimeler: Serap Çakır Başvurusunu Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.