Tarih: 24.07.2022 13:03

Semih Sancar GTO'y Hazırlanıyor

SANVERTA ENERGY Yöneticisi aynı zamanda Pendik Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sancak GTO'da bir sunum yapacak...

Semih Sancar GTO

Türkiye’nin yerli ve milli enerji üretimi ihtiyacını karşılamak için çalışan, Yurt içi ve Yurt dışı fon seçenekleri ile, varlık profili ayırt etmeksizin enerjide dışa bağımlılığı azaltmak, yerli üretimi güçlendirmek üzere ülkemizin sürdürülebilir enerji yatırım olanaklarını değerleyerek hayata geçirime çalışmalarını sürdüren SANVERTA ENERGY Yöneticisi Semih Sancar Gebze Ticaret Odası'nda bir sunum hazırlığı yapıyor.

Günümüze dek 90 Mio USD değerindeki öz kaynağın yatırım değerleme ve yönetimi deneyimine sahip olmanın verdiği gururla;  güneş, rüzgar ve biyo-kütle yatırımlarına ülke menfaati uyarınca yön veren yenilenebilir enerji projelerinde anahtar teslim kurulum, işletme ve danışmanlık faaliyetleri gerçekleştiren SANVERTA ENERGY Yönetici Semih Sancar çalışmalarını ulusal kanallarda da aktarıyor...

HABERİN VİDEOSUNU İZLE


Semih Sancar
27.07.2022 23:14:28
Neslimize tecrübeleriyle değer katan, desteklerini her fırsatta gösteren saygıdeğer büyüğüm Sn Ali Kemal Aydın Bey'e, GTO başkanımız Sn Nail Çiler'e, meclis başkanımız Sn Oğuz Şerifalioğlu'na, tüm GTO meclis üyelerine ve değerli Adnan Ayvaz Bey'e içten teşekkürler.

Anahtar Kelimeler: Semih Sancar ' Hazırlanıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.