Tarih: 05.08.2024 14:11 Güncelleme: 05.08.2024 14:12

Sema Nur ile Osman öyle mutlular ki...

İzmit’in zarif kızlarından, üniversite öğrencisi Sema Nur Yeşil ile Körfez İlçesinin sevilen gençlerinden Osman Yılmaz evlilik yolunda ilk adımlarını atarak, nişan yüzüklerini taktılar.

Sema Nur ile Osman öyle mutlular ki...

İzmit’te oturan Esra Yeşil ile Çolakoğlu Metalurji Fabrikasında çalışan Yasin Yeşil’in dünya tatlısı kızları Sema Nur ile Körfez ilçede yaşayan Zeynep-Emin Yılmaz çiftinin fabrikada çalışan oğulları Osman’ın nişan törenine iki ailenin yakınlarının yanı sıra gençlerin arkadaşlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. İzmit Şelale Manzara Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen nişan töreninde gençlerin yüzükleri Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Erdal Şahin ile İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar tarafından takıldı. Kurdeleyi kesen başkan Erdal Şahin, yoğun programları nedeniyle törene katılamayan Milletvekili Doğan Demir ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ve mesajlarını iletti. Davutoğlu’nun mesajı salonda uzun süre alkışlandı. Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatının kuruluş aşamasından itibaren birçok görev üstlenen ve genel başkan Ahmet Davutoğlu tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirilen Esra Yeşil ile Yasin Yeşil çifti tüm misafirleriyle yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliği gösterdiler. Pistin bir an olsun boş kalmadığı gecede Sema Nur Yeşil ile Osman Yılmaz’ın mutlulukları görülmeye değerdi. Aileler şimdiden önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek düğün için kolları sıvadılar.


Anahtar Kelimeler: Osman mutlular ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.