Tarih: 08.09.2022 22:55

Sarıçam Kitabını Meslektaşlarına Tanıttı

Gölge Medya sahibi Ercan Sarıçam’ın kaleme aldığı ”Malta Gezgini” isimli kitap, gazetecilerin de olduğu bir ortamda tanıtıldı.

Sarıçam Kitabını Meslektaşlarına Tanıttı

Tanıtım programı Şener GYD’nin sponsorluğunda yapıldı ve toplantıya Sarıçam’ın yakın dostları ve arkadaşları da katıldı. Kitapla ilgili açıklamalar yapan Ercan Sarıçam, “İnşallah ben de sizlerin böyle özel günlerin sizlerle olurum. Çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim, binlerce haber yazdım ama bu benim ilk kitabım. Katılımınızdan büyük onur duydum” dedi. Kitapla ilgili de konuşan Ercan Sarıçam, cezaevindeki anılarım burada. Bazen gülecek bazen de ağlayacaksınız, bazen mutluluk duyacak bazen de hüzünleneceksiniz. Cezaevi anılarımı kaleme aldım, sizlerle buluşturmaktan dolayı da gururluyum. Malta Gezginini okuyun, okutun. Cezaevi koşullarını, oradaki umudu, kalabalığı, yalnızlığı, sevinçleri ve hüzünleri tek tek yazdım. Bugün burada benimle olan dostlara selam olsun” dedi..Gazeteci-Yazar Ercan Sarıçam program sonunda kitabina destek verenlere plaket sunumunda bulunurken meslektaşlarına da kitabını hediye etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.