Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 19.05.2022 09:31

Sanat ve Spor Şehri: Çayırova

Çayırova Belediyesi tarafından organize edilen kültür ve sanat etkinliklerine ilçe halkı büyük ilgi gösteriyor. Özellikle tiyatro oyunlarında kültür merkezleri salonları dolup taşıyor.

Sanat ve Spor Şehri: Çayırova

Çayırova Belediyesi Kültür Müdürlüğü Tarafından organize edilen tiyatro, gençlik festivali, kitap fuarları, yazar panellerine ilçe halkı yoğun ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz hafta gerek Naim Süleymenoğlu gerekse Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'ndeki oyunlar Çayırovalılar tarafondan ilgi görürken özellikle ilçenin kadın oyuncuları tarafından sahnelenen gala çok beğenildi. Dün akşamda yine ilçenin gençleri tarafından sahneye koyulan Filistin halkının İsrail karşısında ki direniş canlandırılmasıProf. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nin dolup taşmasına neden oldu. Oyunu Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ve Kültür Müdürlüğü yöneticileri de izledi.

SPOR VE SANAT ŞEHRİ OLACAĞIZ

Oyunun sonunda sanat yönetmeni ve oyunculara çiçek takdiminde bulunan Başkan Çiftçi kısa bir de selamlama konuşması yaptı. Başkan Çiftçi, "Sanat, kültür ve spor şehri olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Etkinliklerimize ilçe halkının da ilgi göstermesi bizi sevindiriyor. Ayrıca bu etkinliklerde y,ine ilçede ki kadınlarımızın, gençlerimizn yer alması ayrı bir gurur ve sevincimizdir."dedi.


Anahtar Kelimeler: Sanat Şehri: Çayırova

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.