ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 05.12.2022 00:55

Şampiyon Sincan'da Oynayacak

TBL2 de geride klan 4 haftada hiç mağlubiyet yüzü görmeyen, lider temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET 5.haftada Büyük Anadoluspor ile Ankara'nın Sincan ilçesinde karşılaşacak...

Şampiyon Sincan

4 haftada 4 galibiyet ve 8 puanla ligin zirvesinede yer alan Çayırova Belediyespor 5.haftada Büyük Anadoluspor'a konuk oluyor.  9 Aralık 2022 Cuma günü Saat 16.00'da başlayacak olan kaşılaşma Sincan Sinan Şamil Sam Spor salonunda oynanacak.

FIBA standartlarına uygun kültürel ve sportif organizasyonlara ev sahipliği yapan spor kompleksinin yapımı geçen yıl Mayıs ayında sona erdi.  Dünya Şampiyonu Milli Boksör Sinan Şamil Sam’ın adı verilen spor salonu Ankara’nın önemli tesislerinden biri . Sinan Şamil Sam Kapalı Spor Salonu; salon futbolundan basketbola, voleyboldan hentbola kadar pek çok müsabakaya ev sahipliği yapıyor.. 7 dönümlük bir arazi üzerine konumlandırılan salon 2 bin 500 kişilik tribüne sahip. Kapalı Spor Salonu bünyesinde 420 m2’lik basketbol ve 162 m2’lik voleybol sahası bulunuyor.


Anahtar Kelimeler: Şampiyon Sincan' Oynayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.