Tarih: 02.06.2022 16:55

Şampiyon Kaptan KRAL'a Geldi

Balıkserispor'u 4-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Bereket Sigorta Ümraniyespor Kaptanı eski Darıca G.B oyuncusu Burak Öğür İdris Zengin'i ziyaret etti.

Şampiyon Kaptan KRAL

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli gol ayağı olan, sayısız şampiyonluk ve gol krallıklarına imza atan KRAL lakaplı İdris Zengin, tarihinde ilk kez süper ligde çıkan Ümraniyespor kaptanı Burak Uğur'u işyeri Zengin RentaCar'da ağırladı. Burak ziyareti esnasında, "Geçen sene 25 Ekim 2020 tarihinde 'bir hayalimiz var' diye yola çıktık. Bu hayalin kulüp tarihinde Süper Lig’e ilk çıkarak sonlandırdığımız bir serüvene dönüşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün itibarıyla hayalimiz gerçek oldu. Ümraniyespor tarihinde ilk defa Süper Lig’de.. İnşallah daha önce formasını giydiğim Darıca G.B'de bu amacına ulaşır. Burada yaşadığım günleri unutmuyorum."dedi. Darıca'da ki futbol hayatı döneminde köklü dostluklar edindiğini de ifade eden Burak bu arakadaşlıkların başında İdris Zengin ile ilişkisinde farklı bir boyutta olduğunu sürekli görüştüğünü ve her fırsatta bir araya geldiğinide belirtti.


Anahtar Kelimeler: Şampiyon Kaptan ' Geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.