Spor

Spor Haberleri
Tarih: 14.01.2023 20:48 Güncelleme: 14.01.2023 20:51

Şampiyon D.Türkelispor

Şampiyonluk için Nene Hatun Stadı'nda Çerkeşlispor karşısına çıkan D.Türkelispor 3 gol ve 3 puanla mutlu sona ulaştı.

Şampiyon D.Türkelispor

Karşılaşmaya kontrollü başalayan Darıca Türkelispor sağ kanattan geliştirdiği bir atak esanasında Takım Kapatanı Serdar Zengin girdiği hava mücadelesinde yerde kaldı. Maçın orta hakemi önce sağlık ekibini sahaya davet etse de ardından ambulans sahaya alındı. Serdar Zengin'in kolunun çıktığı haberi takım arkadaşları ve kulübede moral bozukluğu yaratsa da şampiyonluk adına gerekli olan puan ve puanlar için tekrar maça motive oldular. Karşılaşmanın 35.dakikasında Uğu^'un kafasından, 41.dakikasında Uğur'un ayağından gelen gollerle soyunma odasına Darıca Türkelispor önde girdi.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI GOLLER VAR

İkinci yarıda önce beraberliği ardından öne geçme şansı arayan Çerkeşlispor 80. dakikada Tolga'nın ayağından 1 gol bularak farkı da 1'e indirdi. Ancak Cafer Yılmaz 85.dakikada kazılan penaltıyı gole çevirerek takımının 3.golüne imza attı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

DAVUL ZURNA İLE KUTLADILAR
1.Amatör Küme B Grubu şampiyonluğunu ilan eden D.Türkelispor maç sonunda önce taraftarları ile bütünleştiler. Tribün ve saha içinde gerçekleşen kutlama programı daha sonra yöneticilerin sahaya gelmesi ile devam etti. Davul zurna eşliğinde eğlenen futbolcular takımın teknik direktörü Levent Hoca ve Kulüp Başkanı kenan Özçelik'i havalara attı, çiftetelli oynadı ve birbirlerine sular fırlatarak doyasıya şampiyonluk coşkusu yaşadılar.

MAÇA İLGİ YOĞUNDU
Darıca ve bölge futbolseverleri karşılaşama yoğun ilgi göstererek Nene Hatun Stadı tribünlerini hınca hınç doldurdular. Ayrıca maçı Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu, Kocaeli Ak parti İl Yöneticisi Köksal Akçay, Ak Partili göneticiler Kazım Güngör ve Halim Ceyran'da takip etti. D. Türkelispor'un siyasi idarecileri Ferhat Yılmaz ve Murat Yılmaz'da sevinçlerini futbolcuların aileleri ve teknik ekiple kutladılar...

 


Anahtar Kelimeler: Şampiyon .Türkelispor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.