Tarih: 08.05.2022 00:48

Saltaş: Eleştiriyi Dozunda Bırakmak Lazım

Siyaset ve stk insanı olarak tanınan ve bir o kadarda spor adamı olan Tuncer Saltaş sosyal medya sayfasından son dakika paylaşımı yaptı

Saltaş: Eleştiriyi Dozunda Bırakmak Lazım

Darıca Belediye Meclis Üyesi ve MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Saltaş paylaşımında, "Her yıl gs,fb,bjk şampi̇yon olacak di̇ye bi̇r dünya yok bu asırlık kulüpleri̇mi̇zi̇n son dönemlerdeki̇ beceri̇ksi̇z yöneti̇ci̇leri̇ önce günahlarını temi̇zlesi̇nler.nTrabzonspor kulübünü şampi̇yonluğunu tebri̇k ederi̇z. Başarısızlığını faturasını ali̇ koç ekrem i̇mamoğlu'na laf atarak örtemesi̇n. Son günlerde sosyal medyada ekrem i̇mamoğlu'na karşı bi̇r algı operasyonu yapılması düşündürücü eleşti̇ri̇yi̇ dozunda bırakmak lazım Ne Nagehan Alçıymiş arkadaş   Vallahi̇ ki̇mse sporu ve güzeli̇m asırlik çınar ezeli̇ ve ebedi̇ raki̇bi̇mi̇z (bi̇r gs li̇ olarak) fb kulanarak i̇bb başkani Ekrem İmamoğlu'na yürümesi̇n." ifadeleri kullandı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.