ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 10.03.2024 21:20 Güncelleme: 10.03.2024 21:33

ŞAKASI YOK....ÇESK Yarın Ya Yazanacak, Yada Kazanacak

Süper Lige çıkma play off grubu hedefini sürdüren Çayırova Belediyespor, maç eksiği ile bu hattın dışında kaldı. ÇESK hedefine devam etmek için yarın Gaziantepspor'u seyircininde desteği ile devirmek zorunda.

ŞAKASI YOK....ÇESK Yarın Ya Yazanacak, Yada Kazanacak

Çayırova Belediyespor'un play off grubuna kalmak için birinci dereceden rakipleri olan Konyaspor, Fenerbahçe, Finalspor, Kapaklı ve Iğdırspor karşılaşmalarını galibiyetle kapadı. Haftanın sürprizini yapan Ankaragücü, lider Yalovaspor'u mağlup ederek, Çayırova Belediyespor'un üstüne çıkan bir diğer takım oldu. Yarın Gazinatepspor ile Çayırova Spor Salonu'nda saat 20.00'de haftanın kapanış maçına çıkacak olan Çayırova Belediyespor bu maçı kazandığı takdirde 11.sıradan tekrar 5.sıraya yükselecek. Kaybettiği takdirde puanını 41'e yükselterek 7.sıraya çıkacak olan ÇESK, gelecek hafta ligin en zorlu takımlarından sigortam.net deplasmanına gidecek. Bu karşılaşma öncesinde yarın Gaziantepspor'u yarın kendi salon ve seyirci avantajı ile devirmek isteyen ÇESK, hem zorlu deplasman öncesinde moral kazanacak hem de matematik hesaplarında nefes alacak. Çayırova Belediyespor'un kazanmaktan başka seçeneği olmadığı yarınki haftanın kapanış maçında Ercan Bayrak dışında eksiği yok. Ligin ilk yarısından Gaziantepspor'da oynanan karşılaşmayı kaybeden temsilcimiz rövanşı almak açısından da ayrı bir önem taşıyan maçta seyirci desteğini arkasında görmek istiyor…


Anahtar Kelimeler: ŞAKASI .... Yarın Yazanacak Kazanacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.