Tarih: 01.10.2024 08:54

Şakar'ın Listesinde Kimler var, kimler yok?

20 Ekim 2024 tarihinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nın yeni dönemini belirleyecek kongre öncesinde Köksal Şakar, genel merkezden yönetim kurulu listesini hazırlama görevini aldı.

Şakar

İsminin aday olarak açıklanmasının ardından Darıca Ak parti İlçe Başkanlığı binasında partililerle bütünleşen Köksal Şakar'a büyük bir coşku gösterisinde bulunuldu. Partililere kısa bir selamlamam yapan Şakar toıplantının ardından bugün saaat 15.00'da yapılacak Darıca Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı için grup toplantısına katıldı. Şakar'ın adaylığının açıklanmasının coşkusu dün doyasıya yaşanırken bu sabah itibari ile Şakar'ın kongre öncesinde kimleri yönetim kurululu listesine yazacağı, mevcut yönetim kurulunda yer alan isimlerin yeni dönemde de yer edinip edinmeyeceği konuşulmaya başlandı. Mevcut yönetimde yer alan bazı isimler, “Ak Parti'de görev istenmez, verilir.” klasiği ile listede yer alma niyetini kapalı tutmaya özen gösterdiler.


Anahtar Kelimeler: Şakar' Listesinde Kimler kimler ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.