Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 07.12.2023 11:01

Şakar'ın Keyfi Yerinde

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, tüm organları ve belediye başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte girdiği yoğun program sürecinde aksamıyor.

Şakar

İlçe de gerçekleşen taziye, asker uğurlama, engelli dernekleri ve özel birey etkinlikleri, partinin mahalle teşkilat toplantıları ile ana kademe toplantıları tüm organların, belediye başkanı Bıyık'ın ve partililerin yoğun katılımı ile devam ediyor. Düzenlenen programlara yapılan davetlerin hiçbirini geri çevirmeyen Ak parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık birlikteliği ve uyumu ile de örnek teşkil ediyorlar. Ak Parti Darıca'da kadın ve gençlik kollarınında Şakar ve Bıyık ile birlikte bu hareketli ivmeye katkı vermeleri Şakar'ında Bıyık'ın yüzünü güldürüyor. Mahalle teşkilat toplantılarında partililerin toplantılara çocukları ile birlikte katılmaları da farklı bir renk ve coşkuyu da ortaya çıkarıyor.

 


Anahtar Kelimeler: Şakar' Keyfi Yerinde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.