Tarih: 01.08.2024 22:17 Güncelleme: 01.08.2024 22:50

Şakar ve Yaşar'ın Gözü Meclisin Üstünde

Cumhur İttifakın Darıca'da ki isimleri Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ve MHP İlçe Başkanı İlhan Yaşar Ağustos Ayı Meclis Toplantısını yan yana takip ettiler.

Şakar ve Yaşar

Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından başlayan Darıca belediye Meclis Toplantılarını Cumhur İttifakı Partilerin ilçe başkanları takip etme geleneğini Ağustos Ayı'nda da bozmadı. Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Köksal Şakar ve MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar son meclis toplantısını da takip ederek gündem konuları üzerine söylemleri dinlediler.

ENVER DEMİRCİ GÜLDÜRDÜ

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gündem dışı konuşmak üzere söz alan Ak parti Meclis Grup Sözcüsü Enver Demirci, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar'ı da selamlama için hitap ederekn ismini İlhan Yıldırım olarak telafuz etmesi meclis salonunda tebessümlere neden oldu.  Yılların siyasetçisi Enver Demirci, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile  MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar'ın isimlerini karıştırması başta MHP'liş Başkan İlhan Yaşar olmak üzere meclis üyeleri arasında tebessümnle karşılandı.

 


Anahtar Kelimeler: Şakar Yaşar' Meclisin Üstünde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.