Tarih: 29.03.2023 20:40 Güncelleme: 29.03.2023 20:46

Şakar ve Bıyık'tan Derin Sohbet

Aşıroğlu Merkez Kuran-ı Kerim Kursu talebeleri ile iftarını açan Darıca belediye Başkanı ve Darıca Ak İlçöe Yönetim Kurulu üyesi okunacak ezan öncesinde bir sohbet gerçekleştirdiler.

Şakar ve Bıyık

Aşıroğlu Merkez Kuran-ı Kerim Kursu talebeleri ile iftarını açan Darıca belediye Başkanı ve Darıca Ak İlçöe Yönetim Kurulu üyesi okunacak ezan öncesinde bir sohbet gerçekleştirdiler. Özellikle 11 ilimizi derinden sarsan deprem felaketinde bölgede çalışmalar yapan Köksal şakar ve Muzaffer Bıyık, bölgenin son durumu ile ilgili de bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca yaklaşan genel seçimleri ve öncesinde Darıcalı milletvekili day adayların  çalışmaları hakkında da sohbet eden ikili okunan ezanla birlikte iftar yemeği eşliğinde sohbetlerini sürdürdüler. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bugünkü iftarımızı, Aşıroğlu Merkez Kuran-ı Kerim kursunda kurs talebeleri ile birlikte yaptık.Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul buyursun inşallah.”  dedi.

 

 


Anahtar Kelimeler: Şakar Bıyık' Derin Sohbet

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.