Tarih: 04.02.2024 12:15 Güncelleme: 04.02.2024 12:21

Şakar ve Bıyık Seçim Startını Benliahmet'te Verdi

Muzaffer Bıyık'ın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar partisinden aday gösterilmesiyle Ak Parti'de saha çalışmaları ivmesi üst boyuta çıktı.

Şakar ve Bıyık Seçim Startını Benliahmet

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın yerel seçimde tekrar aday gösterilmesinin coşkusu partililerce yaşanmasının ardından ilçede ki programlara katılımlar rutine döndü. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Belediye Başkanı ve Adayı Muzaffer Bıyık, ilçede ki yöre derneklerinin programlarına katılım yapmaya devam ettiler.  İlçe Başkanı Şakar son olarak katıldıkları programa ilkişkin, “Kars Benliahmet Köyü Derneği’nin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesine;Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık,ilçe başkan yardımcımız, Yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyemiz ile birlikte katılarak Karslı hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.Misafirperverliklerinden Dolayı Karslı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini paylaştı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.