Tarih: 11.12.2023 13:18

Şakar: Seçim Kaybetme Riskimiz Yok

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Kalepark içinde ki Müstesna Kafe'de ilçe basını ile bir araya geldi.

Şakar: Seçim Kaybetme Riskimiz Yok

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar gerek ilçe teşkilat çalışmalarına gerekse yerel seçim sürecine ilişkin açıklmalar yaptığı basın toplantısında ilçe de faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Köksal Şakar'a Ak Parti Darıca Tanıtım ve Medya Biriminden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk Subaşı'da eşlik etti.

BAŞKA PARTİLERLE İLGİLENMİYORUZ
Girilen yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Şakar, "Bizim seçim kaybetme gibi bir riskimiz yok. Aksine geçmiş dönemde alınan seçim sonucunun üstüne çıkmak gibi hedefimiz var. Partimizin adayı kim olursa olsun, Darıca'da seçimi kazanacağız. Farklı partilerin adaylarının kim olacağı ile hiç ilgilenmiyoruz. Bizim adayımız kim olur, diğer partilerina adayı kim olur bekleyip göreceğiz ama seçimi kazanama durumumuz için net konuşabilirim."dedi.

SKM ADAY BELİRLENDİKTEN SONRA ŞEKİLLENECEK

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde görev yapacak partili sayısının 70'lerin üzerine çıkacağını belirten Başkan Şakar, "Biz en geç 11 Ocak gibi adayımızın belirleneceğini tahmin ediyoruz. Adayımız belirlendiği tarihte seçim koordinasyon merkezi başkanımız ve yönetimide belirleyerek kamuoyu ile paylaşacağız."dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Şakar: Seçim Kaybetme Riskimiz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.