Tarih: 05.10.2023 09:37

Şakar Kolları Hangi İşe Sıvayacak?

12 Eylül tarihinde Darıca Ak parti İlçe Başkanlığı'na atanan Köksal Şakar'ın yönetim kurulu listesi dü İl Başkanlığı'ndan onay alınarak kamuoyu ile paylaşıldı.

Şakar Kolları Hangi İşe Sıvayacak?

Oluşturulan Yönetim Kurulu ile dün akşam ilk kez toplanan Darıca Ak parti İlçe Başkanı Köksal Şakar aynı zamanda dün akşam Darıca Belediyesi Ekim Ayı Meclis Oturumu Grup Toplantısına da katıldı. Şakar belirlediği yol arkadaşları arasından şimdi ilçe başkan yardımcılığı görevine getirilecek birim başkanlarını açıklaması bekleniyor. Ancak 7 Ekim Cumartesi günü Başket'te yapılacak olan Ak Parti  Olağanüstü Kongresi için farklı bir planlama içinde olacak olan İlçe Başkanı Şakar cuma günü geceyarısı  otobüsle tüm yönetiminide alarak Ankara'ya hareket edecek. Ak Parti'nin 4.olağanüstü Büyük Kongresini yönetim kurulu ile birlikte takip edecek olan Başkan Köksal Şakar salı günü ise ilk haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda İcra Kurulu Üyeleri'nbi de açıklaması beklenen Şakar'a tek engel yine Kocaeli Ak parti İl Başkanlığı. İcra Kurulu Üyeleri'nin belirlenmesi ve kamuoyuna durulması  için takvimi de ilin hazırlayacağı yönündeki sürece Şakar'da girecek.  Darıca Ak parti Yürütme Kurulu Üyeleri'ninde belirlenmesinin ardından Köksal Şakar bu kez mali tabloyu masaya yatıracak parti bütçesini oluşturmak üzere kolları sıvayacak.

İşte Şakar'ın Listesi…

 


Anahtar Kelimeler: Şakar Kolları Hangi Sıvayacak?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.