DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 30.09.2023 13:27

Şakar Dışında İttifakın Keyfi Yerinde

Darıca'da Cumhur İttifakını oluşturan siyasilerin resmi törende,düğün ve cenazelerde, açılış ve nikahlarda verdiği samimi görüntüler camianın tüm bireylerine olumlu yansıdığı gözlemlendi.

Şakar Dışında İttifakın Keyfi Yerinde

Haftanın son mesai günü akşamında Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Güler'in torunu için düzenlenen sünnet düğününde Cumhur İttifakının bölgemizdeki zirvesini bir araya getidi. Kocaeli'de mazbatasını alarak ilk programına katılan MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, geçtiğimiz haftalarda kongresni tamamlayarak seçilmiş MHP Darıca İlçe Başkanı olan Mustafa Yıldırım, yine geçtiğimiz haftalarda atamöası gerçekleşen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar bir araya geldi. Bu birlikteliğe İzmir'de düzenlenen Teknofest Festivali'nden ayağının tozuyla katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ittifakın diğer başkanları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

 

ŞAKAR YÖNETİM ONAYI BEKLİYOR

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Köksal Şakar hazırladığı yönetim listesinin Kocaeli il Başkanlığı'ndan onayını beklemesi nedeniyle parti programlarına henüz start verememesinin sabırsızlığı içinde olduğuda görüldü. Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı ataması gerçekleştirilen tüm ilçelerde ki yönetim listelerini aynı anda onaylama uygulamasında Gölcük Ak parti İlçe Yönetim listesindeki gecikme nedeniyle diğer ilçeleree olumsuz yansıdığı biliniyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.