Tarih: 25.12.2023 22:48

Şakar Cumhurbaşkanına Söz Verdi, Sahada Esti...

Ankara'da gerçekleşen istişare toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Şakar, " 1 Nisan'da Darıca'da yine Ak Parti Kazanacak" sözü için sahalardan çıkmıyor.

Şakar Cumhurbaşkanına Söz Verdi, Sahada Esti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a “Darıca üstüne düşeni yapacak” sözünü veren Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ilçeye dönüşünde saha çalışmalarına ağırlık verdi. Özellikle yöre derneklerinin etkinliklerinde  başrolü oynayan Başkan Şakar, Samsun, ve Karabük illerinin etkinliklerinde Belediye Başkanı Muzafer Bıyık ve yönetimi ile yerini aldı. Etkinlik organizasyonları dışında kalan zamanının tamamını mahallerde esnaf ve vatandaşlara yönelkik ziyaretlerle sürdüren Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, başta Aşıroğlu Caddesi olmak üzere Osmangazi Mahallesi'ninde temaslarını sürdürdü. Haftaya Kazım Karabekir Mahallesi'nde konuşlu Ak Minare Camii'de ki sabah namazı ve ardından cami cemaati ile kahvaltı programı ile başlyan Başkan Şakar'ın yönetimi ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile koordinasyon ve uyumu da dikkat çekiyor.

 


Anahtar Kelimeler: Şakar Cumhurbaşkanına Verdi Sahada ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.