Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 22.04.2023 21:22

Şakar Çocukları Unutmadı

Bölgemizin siyaset ve ekonomi adamı Köksal Şakar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şakar Çocukları Unutmadı

Köksal Şakar mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan yeni Türk Devleti, bağımsızlık ve egemenliğinin sembolü TBMM’nin açılışı ile taçlandırılmıştır. Bundan 103 yıl önce kurulan TBMM, bu milletin iradesinin üstünde hiçbir gücün olmadığının tüm dünyaya ilan edildiği bir dönüm noktası olmuştur.
 
23 Nisan bir milletin bağımsızlığının göstergesidir. Bu aziz millet ecdadından aldığı bağımsızlık bayrağını ilelebet taşıyacaktır. Bunu geleceğimizin teminatı çocuklarımızla yapacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, evrensel barış ve birlikteliğin de işaretidir.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Şakar Çocukları Unutmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.