Tarih: 03.12.2023 21:02

Saide Arslan Darıca Belediye Başkan Aday Adayı

Avukat Saide Arslan bugün yüksek bir katılım eşliğinde CHP İlçe Başkanlığı Binası Önünde Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen kamuoyu ile paylaştı...

Saide Arslan Darıca Belediye Başkan Aday Adayı

CHP Darıca İlçe Başkanlığı binası önünde toplanan partililer ile birlikte aday adaylığını açıklayan Av. Saide Arslan adeta seçim beyannamesi niteliğinde, belediye başkanı seçilidiğinde neler yapacağınıda anlattı. Çevre ilçelerden de gelen partililerin desteği ile aday adaylığını açıklayan Saide Arslan konuşmasında ki konu başlıkları şöyle...
Darıca'da 5 yıl meclis üyeliği yaptım, Gebze'de halen bu görevimi sürdürüyorum, Çayırova Belediyesi'nde 5 yıl hukuk danışmanlığı yaptım. 15 yıllık yerel yömnetim tecrübem  27 yıllık hukukçu geçmişim ile huzurunuzdayım ve Darıca Belediye Başkanlığına Aday adayıyım.

Darıca'yı daha ytaşanabilir daha adil, daha refah bir kente dönüştürmek için mücadele edeceğiz.Sizlerinde desteği ile bu kenti lkayık olduğu şekilde yöneteceğiz.

Darıca halkının sorunları gözardı ediliyor. Çözüm odaklı, kalıcı çalışmalar yapılmıyor. Darıca'ya özgü bir yerel politikalar üreteceğiz. Vizyonsuz, çözümsüz, ve göz boyamaktan öteye gitmeyen yönetim anlayışına son vereceğiz.

En ufak doğa olayında ilçemizde balıkçı barınağının darmadağın olduğunu gördük. Üstelik yapmış oldukları vahim açıklamalar sorumluluk bilincine ne kadar uzak olduklarını bize gösterdi. Darıca bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Darıca'nın temel sorunları yok sayılıyor, görmezden geliniyor.

Okullarda çocuklarımız sağlıklı beslenemiyor. Sağlık hizmetlerine erişemeyen vatandaşlarımız var. Hiç kimse dışlandığını düşünmeyecek bir kent oluşturacağız. Adnan Menderes Kültür Merkezi'ni amacına uygun hale getireceğiz. Darıcalı kadınlarımız bu ilçenin sokaklarında istedikleri saatte güvenle ve rahatça yürüyebilecek.

Bu kentte yaşayan her canlıya kendimizi sorumlu hissedeceğiz. Hayvan ve doğa dostu bir kent inşa edeceğiz. Başta Darıcca G.B olmak üzere kentin spor kulüplerine ve sporcularına sahip çıkacağız. Ulaşım ve altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getireceğiz. Kaybolmaya yüz tutan tarihi dokusunu görünür kılacağız. Turizmin merkezi yapacağız.Bu kentte adil yaşamı ve eşit paylaşımı hakim kılacağız.

Sözüm olsun belediye başkan adayı seçilmesem dahi bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada partimin emrinde çalışmaya devam edeceğim.Çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun.


Anahtar Kelimeler: Saide Arslan Darıca Belediye Başkan Adayı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.