Tarih: 09.12.2023 19:33 Güncelleme: 09.12.2023 19:38

Saadet Çayırova Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Çayıropva İlçe Başkanlığı bugün basınla bir araya gelerek yerel seçim startını verdiklerini kamuoyu ile paylaştı.

Saadet Çayırova Seçim Startını Verdi

Düzenlenen basın toplantısına Saadet Partisi İlçe Başkanı Sinan Aydemir’in yanı sıra Saadet Partisi YİK Üyesi Zeki Özçelik, İl Yöneticisi
Mesut Özlem, Çayırova Teşkilat Başkanı Beyler Eryılmaz, Çayırova Mali Komite Başkanı Sadık Özdemir, Çayırova STK Başkanı Tuncay
Karacan ve Çayırova İlçe Sekreteri Yusuf Ecevit katıldı.İlçe başkanı Aydemir, “Öncelikle Filistin’de şehit olan kardeşlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Filistin yalnız İslam dünyasının değil bütün insanlığın imtihanı haline gelmiştir. Herkes bulunduğu pozisyona göre Filistin’e destek olmak için gayret sarf etmelidir."dedi.

Başkan Aydemir sözlerine şöyle devam etti. “Belediye başkan ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızın tespiti için çalışmalarımızı başlattık. Çayırova için en uygun listeyi oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’de yerel yönetim anlayışının yeniden dizayn edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.1989 yılında başlayıp 1994 ve 1999 yerel seçimleri ile devam eden mili görüş belediyeciliği anlayışı daha sonraki iktidarlar döneminde kendisini yenileyememiştir. Bu yıllarda insanları alt yapı üst yapı planlarla ilgili sıkıntıları vardı ve çözüldü. Bugün artık merkezinde adalet ve insanın olduğu ve kadim kültürümüz ve medeniyetimizle desteklenmiş yeni bir sosyal belediyecilik anlayışını hâkim. Bu basın toplantısı aracılığı ilke yerel seçim sürecine start vermiş bulunuyoruz.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Saadet Çayırova Seçim Startını Verdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.