Tarih: 20.10.2022 21:05

Royal Doğan Tur İstihdam Fuarında

Gebze İKDAY öncülüğünde, KBB ve GTÜ destekli Gebze Ticaret Odası ana sponsorluğunda, İşte İş’in adlı istihdam fuarı Gebze Teknik Üniversitesi’nde başladı.

Royal Doğan Tur İstihdam Fuarında

Gebze’de yeni bir istihdam fuarı bugünden itibaren Gebze Teknik Üniversitesi’nde başladı. Gebze’nin alanındaki teki, Ayşenur Aydın Gümrükçü başkanlığındaki İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği – İKDAY öncülüğündeki üç gün süreli istihdam fuar Gebze Teknik Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Fuarda standını açarak ziyaretçilerini bekleyen tanıdık isimlerde göze çarptı. Marmara Girişimci İşadamları (MAGİAD) önceki dönem yönetim kurulu başkanı Murat Doğan Sahibi olduğu Doğan Royal Turizm Travel firması fuarda en çok dikkat çeken stantlar arasında başı çekti. Transfer ve VIP hizmetlerinin öncü kuruluşu  Royal Doğan Tur Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğan tüm bölge halnı GTÜ KOngre ve Fuar Merkezi'nde konuşlu stanta beklediğinide ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Royal Doğan İstihdam Fuarında

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.