Gebze

Gebze Haberleri
Tarih: 11.10.2024 16:01

Resmi Açıklama Bekleniliyor

Gebze'de kedi ve köpekler, iddiaya göre öldürüldükten sonra poşetlere konularak çöp konteynerine atıldı. Yaşanılan bu olay sonrası Gebze Belediyesi'nden resmi açıklama yapılması bekleniliyor.

Resmi Açıklama Bekleniliyor

Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nde yaşandığı iddia edilen olaylar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İddialara göre, kedi ve köpekler öldürüldükten sonra poşetlere konularak çöp konteynerlerine atıldı. Birçok kişi, Gebze Belediyesi'nde yaşanan hayvan katliamını merak ediyor. Gebze Belediyesi'nin konu ile ilgili açıklama yapıp yapmadığı araştırılıyor. Peki, Gebze Belediyesi'nde ne oldu? Gebze Belediyesi hayvan katliamı olayı nedir?


GEBZE BELEDİYESİ'NDE NE OLDU?
Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nde kedi ve köpekler, iddiaya göre öldürüldükten sonra poşetlere konularak çöp konteynerine atıldı. Yaşanılan bu olay sonrası Gebze Belediyesi'nden resmi bir açıklama bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: Resmi Açıklama Bekleniliyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.