Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 15.10.2022 12:56
Recep Kaya TEKti

Recep Kaya TEKti

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzelenen 64.Danışma Meclis Toplantısına çevre ilçelerden katılan tek Ak Partili İlçe Başkanı Recep Kaya oldu

Çayırova Kültür Salonu'nda düzenlenen 64. Danışma Meclisi Toplantısı'na ilçede ki partililerin yoğun katılımı oldu. Çevre ilçelerden ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç dikkat çeken isimler oldu. Dilovası ve Darıca AK Parti İlçe Başkanları'nın yer almadığı toplantıda, Bıyık dışında katılan çevre belediye başkanı da olmadı.Partinin Kocaeli ve milletvekil düzeyindeki protokol katılımı ise zirve yaptı. Kocaeli'nin 3 milletvekili, büyükşehir belediye başkanı, il başkanı. MYK üyesi, büyükşehir başkanvekili, bölge koodinatörü, il yöneticileri ve il başkan yardımcıları toplantıya katılım sağladılar..


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.