ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 16.03.2024 18:46

Rakip 8 kişi olunca BOYUN EĞDİK

İstanbul Akatlar Arena'da zirvenin güçlü ismi Sigortam.Net'e konuk olan Çayırova Belediyespor, üstün olduğu maçta hakemlerin anlamsız kararlarına boyun eğdi.

Rakip 8 kişi olunca BOYUN EĞDİK

Zirvede Yalovaspor ile liderlik yarışındaki rakibimiz sigortam.net, temsilcimiz karşısında 6 sayı geriye düştüğü anlarda maçın hakemleri devreye girdi. Üst üste hakemlerin çaldığı teknik faullarle 2 sayı geride olan evsahibi takım bir anda 8 sayı öne geçti. Bu farkı yine kapatan ve tekrar öne geçmeyi başaran Çayırova Belediyespor'un karşısına bir kez daha hakemler çıktı. İlkan Karaman'a sert müdafa yapmak isteyeb rakip defalarca yıldız oyuncuyu yaka paça yere indirse de hakemler bu pozisyonların hiçbirine faul çalmadı ve temsilcimiz aleyhine top kaybı olarak işlendi.

OYUNDAN SOĞUTTULAR
Karşılaşmada iki takım başa baş mücadele edereken hakemlerin özellikle Oğuz Savaş'a çaldığı düdükler diğer oyuncularımızıda maçtan soğuttu. Green ve Diante'nin de gününde olmadığı bu karşılaşmada, İlkan Karaman'ın bireysel mücadelesinde isabetsiz atışlar eklenince evsahibi ekip galibiyete zor da olsa uzanmayı bildi.

BAŞ İLE İLK MAÇ

Hafta içinde Teknik kadroda değişikliğe giden Çayırova Belediyespor BASKET, Şemsettin Baş ile ilk maçını oynadı. Geçmişte görev yaptığı takımlarda iki kısa ile oynamaktan daime kaçınan Koç Baş, bu özelliğini Çayırova Belediyespor'da da sürdürdü. Diante'yi zaman zaman dinlendiren Baş'ın tercihinde Sebo, Alp ve Enes sahada yer buldu. Genel anlamda benç performansıyla istekli görünen Koç Baş, hakem kararlarına çaresiz kaldı.

MAĞLUBİYETE RAĞMEN PLAY OFF HATTINDAYIZ

Haftaya 42 puanla 5.sırada start veren temsilcimiz cumartesi gününü aldığı 1 puanla yine 5.sırada tamamladı. Ancak başta Iğırspor'un maçıyla diğer rakiplerinden çıkacak sonuçlar ÇESK'in durumuna netlik kazandıracak. Play off hattındaki rakiplerden gelecek tüm sonuçlar ÇESK'in sıralamasını değiştirsede haftayı play off hattında kapatacak.
 


Anahtar Kelimeler: Rakip olunca BOYUN EĞDİK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.