Tarih: 22.12.2023 12:33

Prof.Dr Bahattin Türetken'e, Almanya'da Ödül verildi

17 Aralık 2023 tarihinde Almanya'nın Neukirchen-Vluyn şehrinde gerçekleşen AVRUPA TÜRK MEDYA ZİRVESİ ve GALA GECESİ'nde, üniversitemizi gururlandıran bir başarı elde edildi.

Prof.Dr Bahattin Türetken

Savunma sanayi ve havacılık sektöründe yüksek teknoloji ürünleri ve proseslerin geliştirilmesi alanında yürütülen bilimsel çalışmalar ve NATO SPS (Science for Peace and Security) grubunda 'Barış ve Güvenlik için Bilim' kategorisinde sunulan kritik katkılar, ödülle taçlandırıldı.

Üniversitemiz adına bu prestijli Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Prof.Dr Bahattin Türetken, aldığı bu ödülün gururu ve sorumluluğuyla, bilim ve teknoloji projelerinde daha ileri adımlar atmayı hedeflemektedir.

Ödül kazanmanın mutluluğunu ve gururunu yaşayan Türetken, gelecek dönemde de bilim ve teknoloji alanında yeni başarılar elde etmek için kararlılıkla çalışacak. Bu anlamlı ödülü, üniversitemiz adını daha da ileri taşımak ve sektördeki etkisini artırmak amacıyla kullanmayı planlamaktadır.

Prof Dr Bahattin Türetken, 17 Aralık tarihinde Neukirchen-Vluyn'de gerçekleşen ödül gecesinde, destek veren ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletiyor. Başarıya giden yolculukta birlikte emek veren herkesi kutluyor ve desteklerinizle daha nice başarıları birlikte kutlamayı diliyor.


Anahtar Kelimeler: . Bahattin Türetken' Almanya' verildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.