Tarih: 20.04.2022 23:58

Potanın Efelerine 3.Lig Hafif Kaldı

Geçtiğimiz sezon müthiş bir başarıya imza atarak 3.Lig'e Çıkan Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Basketbol Takımı bu akşam çıktığı 3.cü maçını da kazanarak zirve keyfini sürdürüyor

Potanın Efelerine 3.Lig Hafif Kaldı

Geçtiğimiz sezon müthiş bir başarıya imza atarak 3.Lig'e Çıkan Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Basketbol Takımı bu akşam çıktığı 3.cü maçını da kazanarak zirve keyfini sürdürüyor. Bu akşam Hazeneder Dorukspor'u 73-67 skorla deviren Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı 3'te 3 yaparak namağlup ligine devam etti.

Sezonun ilk maçında Darıca Kapalı Spor Salonu'nda Gölcük Belediyespor'u 20 sayı farkla 75-55 deviren ÇESK ikinci maçında İzmir'de Büyükşehir Belediyespor karşısına çıktı. Celal Atik Spor Salonu'nda ligin güçlü takımlarından İzmir Belediyespor'u 72-80 yenerek ilçeye dönen ÇESK bu akşam ilk kez kendi salonu olan Çayırva Kapalı Salonu'nda Haznedar Dorukspor'u ağırladı. Rakibini 73-67 skorla yendiği karşılaşmayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de takip etti. ÇESK 24 Nisan 2022 Cumartesi günü Yalova'da 90.Yıl Spor Salonu'nda lider Semt77 Yalova Acarspor ile karşılaşacak.
Lider Yalova temsilcisi ligde 70 averajla liderliğini sürdürürken temsilcimiz ÇESK'in 34 averajı bulunuyor. ÇESK deplasmanda bu maçı kazandırdığı takdirde liderlik koltuğuna puan farkıyla oturacak..

 

 


Anahtar Kelimeler: Potanın Efelerine . Hafif Kaldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.