ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 24.05.2024 08:43 Güncelleme: 24.05.2024 08:49

Potada Final Serisinin İlk Maçı Bugün

Süper Lig yolundaki son engel Sigortam.net le karşılaşacak olan Caretta yemin etti

Potada Final Serisinin İlk Maçı Bugün

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol Ligi (TBL) play-off final serisi ilk maçında bugün İstanbul ekibi Sigortam.net ile karşılaşacak. Saat 20.30’da BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak. Müsabakayı Mehmet Karabilecen yönetecek, yardımcılığını ise İbrahim Altıntaş ile Mesut Öztürk yapacak. İkinci maç ise 26 Mayıs Pazar günü yine İstanbul’da oynanacak. İki takım 3. maçta ise 30 Mayıs’ta Mersin’de karşı karşıya gelecek. Seride durumu 3-0 yapan şampiyon olacak. Seride durumun 2-1 olması durumunda 4. maç Mersin’de oynanacak. 2-2’lik eşitlik durumunda ise iki takım 5. maçta yeniden İstanbul’da karşılaşacak. Mersin kafilesi uçakla dün İstanbul'a geldi.


“O KUPAYI MERSİN’DE KALDIRACAĞIZ”
MSK Başkanı Berkay Üstündağ yaptığı açıklamada “Sene başından beri hedeflerimiz belli idi. Bazı aksaklıklarımız oldu ama toparlanmasını iyi bildik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in arkamızda olduğu bilmek bizi motive etti. Bu şehre verilecek bir kupa sözümüz vardı. İnşallah o kupayı Mersinlilere Mersin’de vereceğiz. O yüzden herkesi Mersin’deki maçlara davet ediyoruz. O anlara şahit olmalarını istiyoruz” dedi. Final serisine her zamankinden daha fazla odaklandıklarını anlatan Üstündağ şunları söyledi: “İlk iki seri İstanbul’da olacak. Oyuncularımızın İstanbul’da 2’de 2 yaparak Mersin’e geleceğine inanıyorum. Takımımızda birlik ve beraberlik var. Herkes play-off şampiyonluk kupası almaya odaklandı.


Anahtar Kelimeler: Potada Final Serisinin Bugün

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.