Kocaeli

Kocaeli Haberleri
Tarih: 20.04.2022 00:23

Özür Diledi

Gelecek Partisi Basın Danışmanı Eyüp Gençer, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun Kocaeli ziyaretinin ardından meslektaşlarından özür dileyen bir mail gönderimi yaptı. Gencer özür açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Özür Diledi

Saygıdeğer Meslektaşım;

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 19 Nisan 2022 tarihinde İzmit’te gerçekleştirdiği programda sizlere yönelik yanlış ve hatalı davranışlar oldu. Hemen her genel başkan ve bakan ziyaretlerinde olduğu gibi maalesef benim sorumluluğumda olan programda da hiç de arzu etmediğim aksaklıklar yaşandı. Esnaf gezisi ve iftar programı sırasında korumalar tarafından sizlere yönelik yapılan tüm kötü muamelenin sorumluluğu bana aittir.

Beklentilerimizin çok hem de çok üzerinde katılımın gerçekleştiği programda yaşanan aksaklıklar nedeniyle tüm meslektaşlarımdan özür diliyorum. İçinizden birisi olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Program biter bitmez üzüntülerimi sizinle paylaşmak istedim. Protesto ederek alandan ayrılan gazeteci dostlarımı, kardeşlerimi de tebrik ediyorum. Kendilerine gönül koymadığımın bilinmesini isterim. Tekrar tekrar özür diler, selam ve saygılarımı sunarım.


Anahtar Kelimeler: Diledi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.