Tarih: 28.10.2023 10:46

Öztürk, ''Cumhuriyet, bağımsızlıktır''

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan DDC Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, '' Cumhuriyet bağımsızlıktır, şahlanıştır, korkuları atmaktır. Yaşasın Cumhuriyet.'' dedi.

Öztürk,

Dünya'da eşi bulunmayan lider


İş insanı Muhammet Öztürk, '' Bu vesileyle ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha şükran ve minnetle anıyorum '' derken, '' Dünya'da eşi bulunmayan lider Atatürk, ülkemizin bekası için , ileriyi görerek, en güzel kararı vermiş ve Türkiye'nin bağımsız, demokratik , laik geleceğine yönelik adımı amıştır. Cumhuriyet'imizin 100. yılını kutluyor, emeği geçenleri , şehitlerimizi şükranla yad ediyorum. '' şeklinde konuştu.


Fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür


DDC Maden, DDC Lojistik, DDC Reklam, DDC İnşaat ve DDC Enerji'den oluşan DDC Grup Başkanı Muhammet Öztürk, daha sonra şu ifadeleri kullandı ; '' 29 Ekim 1923’te millet olarak son sözümüzü söylediğimiz, ‘Anadolu bizim tek vatanımız, sonsuza değin buradayız.’ dediğimiz gündür. Cumhuriyet; ‘Fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür’ nesillerin yetişmesinin tek teminatıdır. Milletimizin muhteşem mücadelesinin ve kudretinin adı olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlu olsun.Türk milletinin bir ferdi olduğumuz bilinciyle tarihi sorumluluğumuzu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu büyük ve anlamlı günde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan sevgisi ile gözlerini kırpmadan canlarını feda eden silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.''


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.