ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 05.01.2023 22:23 Güncelleme: 05.01.2023 22:28

Özcan: Çok Güçlüyüz

Çayırova Belediyespor BASKET Menajeri Ömer Özcan transferleri değerlendirdi.

Özcan: Çok Güçlüyüz

TB2L temsilcimiz Çayırova Belediyesi'nin genel menajeri Ömer Özcan, antrenör Deniz Doğan ve Konyaspor'dan transfer edilen Can Altıntığ ile daha da güçlendiklerini belirtip, "Çok sağlam bir kadro kurduk, bu da niyetimizi yani şampiyonluk olan hedefimizi ortaya koyuyor." dedi.

Kadroyu hem TB2L'yi bilen, hem de üst liglerde deneyim yaşamış oyunculardan oluşturduklarını ifade eden Özcan şunları söyledi:

"TB2L her geçen gün daha zorlu bir lig haline geliyor. Tek amacımız şampiyonluk olduğu için çok değerli oyuncuları projemize inandırıp kadromuza kattık. Can Altıntığ da organizasyonumuza inandığı için bize katıldı. Elini taşın altına koyan oyuncu grubumuzla tek hedefimiz şampiyon olarak TBL'ye yükselmek. Taraftarımız da takıma müthiş destek veriyor. Yeni ama iyi bir organizasyonumuz var. Bu sezon şampiyonluk hedefinin peşinde koşuyoruz, bunu başardığımızda Türk Basketboluna daha iyi hizmet için altyapımızı da kuracağız."

ÇAYIROVA'NIN KADROSU

Biray Yener, Kadir Çipa, Selahattin Yalçın, Batuhan Güngör, Kerem Gündoğdu, Tolga Hatipoğlu, Ali Tuncer, Çağatay Çevik, Kutay Akpulat, Can Altıntığ, Serhat Uğur, Ömer Faruk Ermat, Mert Çevik, Mustafa Kırcalı.  


Anahtar Kelimeler: Özcan: Güçlüyüz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.