Tarih: 12.09.2024 22:07
Osmangazi Mahallesi Sakinlerine Diş Tedavisinde Ayrıcalık

Osmangazi Mahallesi Sakinlerine Diş Tedavisinde Ayrıcalık

Osmangazi Mahallesi Muhtarı Bilal Kır gerçekleşen protokol anlaşması içeriği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhtar Bilal Kır yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi…

Darıca’da bulunan Dental Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Mahalle üyelerimize yönelik indirim anlaşması yapmış bulunmaktayız. Merkezin yetkililerinden aşağıdaki konularda bölgede tek oldukları bilgisini edindik. Tüm mahalle sakinlerimiz için hayırlı ve verimli olması dileklerimizle bilginize sunarız.
1. Dini bayramlar da dahil, yılın 365 günü, gündüz ve gece, kesintisiz bir şekilde gündüz hizmet veren uzman hekimler ile geceleri de hizmet verilmektedir.
2. Çocukların diş sağlığı için cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere doçent ve uzman çocuk diş hekimleri ile hem pedodonti hem de ortodonti hizmeti verilmektedir.
3. Kocaeli genelinde diş konusunda ameliyathanesi olan dört merkezden biri olarak, çocuk hastalara, engelli ve diş korkusu olan yetişkin hastalara anestezi altında uyutularak tedavi hizmeti verilmektedir.
4. Sağlık Bakanlığı onaylı uluslararası sağlık turizmi yetki belgesine sahip bölgemizdeki tek kurum olup İngiltere, Almanya ve Rusya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen hastalara özellikle implant, zirkonyum, şeffaf plak, telsiz diş tedavisi, gülüş tasarımı başta olmak üzere ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmektedir


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.