ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 11.02.2024 22:11

Ormanlar KRALI'ndan Mutlu Son

İstanbul Esenler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi galibiyetlerinin ardından seriyi sürdürmek isteyen Çayırova Belediyespor, evinde ağırladığı Ankara Ormanspor'u son saniye basketi ile devirdi.

Ormanlar KRALI

Çayırova Spor Salonu'nda muhteşem bir seyirci desteğini arkasına alan Çayırova Belediyespor seriyi 3'e çıkarmak için ve play off hattında yer edinme hedefi ile Ankara Ormanspor'u konuk etti. Çayırova Belediğye Başkanı Bünyamin Çiftçi , Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz'un da takip ettiği karşılaşma baştyan sona karşılıklı sayılarla geçti. İki takımında skorda kopma başarası gösteremediği karşılaşmayı Çayırova Belediyespor son saniyede Phil Greeniv'in atışı ile gelen sayıyla kazanmayı bildi.

ERCAN BAYRAK SAKATLANDI

ÇESK'in başarılı oyuncularından Ercan Bayrak bir hava topu mücadelesinde yere dengesiz bir düşüş yapınca belinden sakatlandı. Sedye ile sahayı terkeden Ercan Bayrak tribünleri ve takım bencini üzdü.

SERİ ÜÇE ÇIKTI

İstanmbul Esenler Erok ve Kocaeli Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek galibiyet serisinde 2 sayıya ulaşan ÇESK, Ankara Ormanspor'u da mağlup ederek seriyi üçledi. Gelecek hafta Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan ÇESK seriyi sürdürmek istiyor.

ÜSTÜNLÜK 35 KEZ EL DEĞİŞTİRDİ

Çayırova 5/6 lle üçlük atarken, Ormanspor içerden çalıştı ve ilk periyod 21-21 berabere sonuçlandı. İkinci çeyrekte Ormanspor iki yabancısıyla küçük bir avantaj yakalayıp devreyi 40-38 önde bitirdi.Son periyoda Diante Watkins’in sayılarıyla 63-60 Çayırova önde başladı.Bitime 26 saniye kala Ormanspor, Ian Miller ile 70-70 beraberliği sağladı. 2 saniye kala Phil Greene’in atışı sayı olmadı, Greene kendi atışının ribaundunu aldı, topu süre bitmeden elinden çıkardı ve Çayırova karşılaşmayı 72-70 kazandı.


Anahtar Kelimeler: Ormanlar KRALI' Mutlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.