ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 04.10.2024 12:11 Güncelleme: 04.10.2024 12:14
Orman

Orman'da Seri Peşindeyiz

Türkiye Basketbol Ligi Temsilcimiz Çayırova Belediyespor, 4.hafta karşılaşmasında kendiş salonunda OGM Ormanspor'u konuk edecek.

Ligde aldığı 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile zirveye tutunmaya çalışan Çayırova Belediyespor, hafta içinde oynayacağı Gaziantepspor maçı öncesinde yarın Ankara ekibi OGM Ormanspor'u mağlup ederek seri yakalamak hedefinde.

SEYİRCİMİZE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Lige Ankaspor galibiyeti ile start veren İstanbul'da Esenler Erokspor'a mağlup olan temsilcimiz bu maçın telafisini yine İstanbul'da Haremspor karşısında telafi etti. Aldığı galibiyeti seriye dönüştürmek hedefi ile OGM Ormanspor'u Çayırova Spor Salonu'nda ağırlayacak olan ÇESK, seyircisinin desteği ile hanesine bir galibiyet daha yazdırmayı planlıyor. Maçın başlama saati 18.45

HEDEF 8 MAÇTA 7 GALİBİYET
Çayırova Belediyespor Genel Koordinatörü Okan Gençoğlu ve Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu, sezon başında ilk 8 maçta 7 galibiyet hedefi koyarken bu hedefte sapma olmadı. Temsilcimiz oynadığı 3 maçta 2 galibiyete ulaşarak kalan 5 maç için hedefe kilitlendi.

ÇİLİNGİR BAŞHAKEM
5 Ekim Cumartesi günü saat 18.45'te Çayırova Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmada görev alacak hakem triosu ve gözlemci de belirlendi. Maçın temsilcisi olarak Ebru Öztaşkıran atanırken Yücel Çilingir başhakem olarak düdük çalacak. Çili,ngir'e Furkan Keseratar ve Hakkı Ünver y ardımcı olacak.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.