Spor

Spor Haberleri
Tarih: 05.05.2022 22:55

Onlar Daha Bitti Demedi

Sezonun son maçında Kalecik'i ağırlayacak olan Darıca Gençlerbirliği'nin kümede kalması için tek çaresi galibiyet olacak, 3 sezondur 3.Lig'de mücadele eden sarı yeşillilerin kaderi Cumartesi günü belli olacak.

Onlar Daha Bitti Demedi

Önemli karşılaşma öncesi İdris Zengin sosyal medya kişisel sayfasından yine ilçe halkına çağrıda bulundu.

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun son maçında grubun orta sıralarında yen alan Kalecikspor'u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta 52 Orduspor FK deplasmanında 1-1 berabere kalan ve en yakın rakibi Yesilyurt'un kaybetmesi ile kümede kalma umudunu cumartesi günü sahasında oynayacağı maça taşıyan sarı yeşilli temsilcimiz 3 puanı almaktan başka çaresi kalmadı.

TEK ÇARE ÜÇ PUAN
3 teknik adam değiştiren ve yine de kötü gidişatını durduramayan temsilcimiz bu sezon 35 maçta 7 galibiyet, 14 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşayarak 35 puan topladı. 16 sırada ve küme düşme tehlikesi yaşayan sarı yeşillilerimiz, 45 puanla 10.sırada yer alan ve ligde kalmayı garantileyen Kalecikspor'u ağırlayacak.  Darıca İlçe Stadı'nda 7 Mayıs Cumartesi günü oynanacak kader maçı saat 15.00’te başlayacak.


Anahtar Kelimeler: Onlar Bitti Demedi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.