Tarih: 22.08.2024 10:51
Ömer Can Karabul, teklifleri değerlendiriyor

Ömer Can Karabul, teklifleri değerlendiriyor

28 yaşındaki tecrübeli ortasaha oyuncusu Ömer Can Karabul sayfamıza yaptığı açıklamada çok başarılı geçen kariyerinde önemli takımların formasını giydiğini, transfer tekliflerine açık olduğunu ifade etti.

Daha önce İstanbul ve Düzce kulüplerinde top koşturan deneyimli futbolcu Ömer Can Karabul ailevi sebeplerden evini Gebze'ye taşıdı.

Yeni sezon hazırlıklarına bireysel çalışmalar yapan, Alaettin Kurt Stadyumunda antrenmanlarına devam eden başarılı oyuncu Kocaeli takımlarının ve Gebze'ye yakın olan takımların tekliflerini değerlendirmek istediğini söyledi.

Yüksek koşu temposu, güçlü fiziği ve dayanıklılığı ile öne çıkan 28 yaşındaki tecrübeli orta saha hedefleri olan bir takım da oynamak istediğini kaydetti.

Ömer Can Karabul'un formasını terlettiği takımlar;

Çengelköy Spor, Çubuklu Spor, Düzce Belediye Spor, Çilimli Spor, Gölyaka Spor, Beykoz Çavuşbaşı Spor, Tuzla Şifa Spor ve Bölgesel Amatör lig de Üsküdar Fk


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.