ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 17.12.2022 21:23

OLMUYOR, OLMUYOR, OLMUYOR

Bugün Çayırova Spor Salonu'nda rakibi Gaziantepspor'u ağırlayan temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET için zor bir karşılaşma oldu.

OLMUYOR, OLMUYOR, OLMUYOR


Süper Lig'de oynayan Gaziantepspor BASKET takımının 3 oyuncusunu temsilcimiz karşısında oynatan rakibimiz maç boyunca hakemleride etkisi aldına aldı. Hakemler temsilcimiz aleyhine verdiği kararların, çaldığı düdüklerin üzerine gülücükler dağırtması mnaçı izleyen taraftarlarımızı tahrik etti. Maçın temsilcisi bayan tarftarlarımızın olduğu tribünden saha içine küfür edildiği gerekçesi ile emniyet güçlerine ikazda bulundu. 6 haftadır namağlup olan Çayırova Belediyespor BASKET'in maç kaybetmesi adına tüm koşulları salonda kullanan temsilci, hakemler ve rakip amacına ulaşamadı. Maç sonunda Gaziantep ekibi ile hakemler arasında gerginlik yaşanırken temsilcimiz bando eşliğinde taraftarı ile bütünleşerek zafer dansları yaptı.

 


Anahtar Kelimeler: OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.