Tarih: 28.07.2024 18:37
Okay Ağyol Siyaset Hızının Üzerine Çıktı

Okay Ağyol Siyaset Hızının Üzerine Çıktı

Çayırova siyasetinin önde gelen isimlerinden başarılı iş insanı Okay Ağyol, düzenlenen cemiyet programlarında yer alma trafiğini aşağıya çekmiyor.

Bölgemizde ki tüm cenaze, düğün, sünnet ve diğer programlara katılma noktasında vaktinin büyük bir bölümünü ayıran Okay Ağyol bununda karşılığını fazlasıyla gördü.Yakın zamanda sahip olduğu NOVA Prefabriktemel atma töreni ve çocuklaı için sünnet düğünü düzenleyen Okay Ağyol'a gelen daveliler tören alanına sığmaı. Her kesii rogramlarında yer alan Ağyol'a bölgenin önemli bir kitlesi de özel günlerinde yalnız bırakmıyor. Okay Ağyol oson süreçte Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin ve Abdal Musa Cem Evi'nin Muharrem Ayı Aşure Programında yerini alarak hızındn taviz vermedi. Son dönemde birçok siyatçin dahi cemiyet programlarında bu kadar sık görülezken OkayAğyol'un enerjisisiyast hzının üzerine çıkmaya devam ediyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.