Tarih: 01.08.2024 22:37

Oğuz Şerifalioğlu: Gebze'nin İl Olması İçin Tek Ses, Tek Yürek

Gebze Ticaret Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında; Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Gebze'nin il olma mücadelesini gündeme getirdi.

Oğuz Şerifalioğlu: Gebze

Gebze Ticaret Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında; Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Gebze’mizin tanıtılmasına katkı sunmak amacıyla hazırlamış olduğumuz "Fatihler Şehri Gebze" kitabımızın, devletimizin gerek siyasi gerek bürokrasi alanlarında görev yapan yöneticilerimize teslim edildiği ve kitabın ekinde neden il olmasıyla ilgili gerekçeli sebeplerin yer aldığı dosyanında teslim edildiğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Şerifalioğlu, konuşmasında "Fatihler Şehri Gebze" kitabının, Gebze’nin tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerini daha geniş kitlelere tanıtarak ilçemizin marka değerini artırmayı hedeflediğini belirtti.


Konuşmasında Gebze’nin il olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini, hangi makamda olursa olsun, Gebze’nin her ferdinin bu konuyu dile getirip çağrıda bulunması vicdanı bir sorumluluk olduğunu dile getiren Şerifalioğlu, Gebze’nin sahip olduğu potansiyeli ve stratejik konumu ile il olmayı hak ettiğini ifade etti. Gebze’ye gereken önemin vermelisi gerektiğini ve fanusa koyulup hak ettiği değere kavuşmasını ve ülkemizin kaderi için büyük önem teşkil ettiğini dile getiren Şerifalioğlu sözlerine şöyle devam etti; Bu hedefe ulaşmak için herkesin ve herkesimin ortak bir gayret göstermesi gerektiğini söyleyen Şerifalioğlu, Gebze’yi daha ileriye taşıyacak her türlü adımı atmaya hazır olduğunu belirtti.

 


Toplantıda ayrıca Gebze’nin ihracatta önemli bir noktada olduğunu vurgulayan Şerifalioğlu; ihracatı artırmaya yönelik yürütülen TOBB Trade Center Chicago’nun faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Şerifalioğlu, TOBB Trade Center Chicago’nun, Türk iş dünyasının uluslararası pazarlarda daha etkin bir şekilde yer almasını sağlayarak, ihracat rakamlarımızı yükseltmek adına önemli bir platform sunduğunu vurguladı. Bu merkezin, Türk firmalarının Amerika pazarına giriş yapmalarını kolaylaştıran stratejik bir nokta olduğunu belirtti.


Anahtar Kelimeler: Şerifalioğlu: Gebze' Olması Yürek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.