Spor

Spor Haberleri
Tarih: 07.05.2022 21:09

O Bir Profesyonel

3. Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, galip gelmesi halinde ligde kalacağı Kalecik FK’yı Fatih Şerifoğlu ve Sercan Kaya’nın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Yeşilliler önümüzdeki sezon da 3. Lig’de mücadele edecek

O Bir Profesyonel

3. Lig 2. Grup ekibimiz Darıca Gençlerbirliği ligin son haftasında sahasında Kalecik FK ile karşılaştı. Galibiyet dışında tüm sonuçlarda bir alt lige düşecek olan bu zorlu karşılaşma Sarı-Yeşilli temsilcimizin cezası sebebiyle seyircisiz oynandı. Maçın önemini bilen Darıca Gençlerbirliği maça da bu bilinçle başladı. 26. dakikada Fatih Şerifoğlu’nun golüyle maçta 1-0 öne geçti. Rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan Darıca Gençlerbirliği fırsatlar yakalasa da bunları değerlendiremedi ve ilk 45 dakika 1-0 sona erdi.

SON DAKİKALAR GEÇMEDİ
İkinci yarıya sarı kartı bulunan Çağrı Oğuz’u kenara alarak başlayan Darıca Gençlerbirliği’nde yerine ise Sercan Kaya girdi. Önceliğini savunmaya veren ekibimiz savunmada başarılı olurken, ileri uçta ise ara ara fırsatlar yakaladı. Dakikalar 78’i gösterirken de Sercan Kaya ile farkı 2’ye çıkarma başarısı gösterdi 2-0. Bu golle Temsilcimiz tam rahatladığını düşünürken, 80. Dakikada Yaşar Yılmaz’ın golüme engel olamadı ve mücadele skor 2-1’e geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Darıca Gençlerbirliği aldığı 3 puanla ligde kalmayı başardı.


Anahtar Kelimeler: Profesyonel

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.