Tarih: 21.12.2022 14:11

o8.12. 2022 tarihli 3. Haber için Tekzip ve Cevap Metnidir

GEBZE TİCARET ODASI TARAFINDAN T.C Gebze 1 Noterliği aracılığı ile gönderilen Tekzip ve Cevap Metnidir:

o8.12. 2022 tarihli 3. Haber için Tekzip ve Cevap Metnidir

Söz konusu başlıklı haber ile Gebze Ticaret Odası'nın gündemi değiştirmek için bilgilendirme toplantısı yaptığından bahsedilmektedir. Oysa kamuoyu çok iyi bilmektedir ki Gebze Ticaret odası ve üyeleri Gebzespor'a ciddi anlamda destek vermektedir. Bu desteği veren kişi ve oranın gündemi değiştirmek için bilgilendirme toplantısı yaptığı iddiası gerçek dışı yorum ve açıklamadır..

Hiçbir araştırma ve inceleme yapılmadan, Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulunu karalamaya yönelik zan ve töhmet altında bırakacak, şüphe doğuracak bu haberiniz ve tavrınız gerek gazetecilik ilke etiğiyle, gerekse üçüncü şahısları doğru bilgilendirme amacından tamamen uzak ve asılsız  olmasıyla, ilgili yasa ile mevzuata aykırı bir haber niteliğindedir.

Önemle bilirtilmesi gereken bir başka husus da; Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurlu'ndan hiçbir bilgi alınmadan, yalnızca bir iddanın hakikat kamuoyuna sunulması; hukuk ve kamu vicdanı konusunda hiçbir şekilde meşru görülemezdir.

Bu doğrultuda tamamen karalamaya yönelik ve adeta "çamur at izi kalsın" mantığı ile sunulan haberin doğruluktan saptırılarak üçüncü şahıslar nezdinde kurumumuzun itibarını zedelemek amacıyla yapılan bir haber olduğunu tüm kamuoyuna saygıyla duyurur hiçbir dayanağı olmayan, gerçek dışı bu yayını tekzip eder işbu tekzip metnimizin yapılan haberin aynı yerinde ve aynı aynı puntı ile yayınlanmasını, aksi takdirde yasal yollara başvuracağımızı önemle belirtiriz. 


Anahtar Kelimeler: .. tarihli . Haber Tekzip Cevap Metnidir

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.