Tarih: 19.05.2024 02:46 Güncelleme: 19.05.2024 02:51

NOVA PREFABRİK Fabrikasının Temeli Atıldı

15 yılı aşkın iş tecrübesiyle, kabin, konteyner üretimini aktif olarak yapmakta olan Nova Prefabrik üretim hacmini daha yukarıya yükseltmek amacıyla fabrikasının temelini Pelitli'de attı.

NOVA PREFABRİK Fabrikasının Temeli Atıldı

15 yılı aşkın iş tecrübesiyle, sandviç panel kabin, polyester kabin, lüks metropol kabin, konteyner üretimini aktif olarak yapmakta olan Nova Prefabrik üretim hacmini daha yukarıya yükseltmek amacıyla fabrikasının temelini Pelitli Köyü'nde attı.

 


Bölgemiz iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı temel atma töreninde, Nova Prefabrik Yönetim Kurulu başkanı Okay Ağyol'un yaptığı konuşma ilgi çekti. Hayatından kesitler ve iş kariyerine ilişkin içerikleri törene katılan davetlilerle paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Ağyol, "Bugüne kadar olduğu gibi, fabrikamız planladığımız zamanda hayata geçtiğinde de belirli prensiplerle ve olmazsa olmazlarla iş hayatımıza devam edeceğiz. Öncelikle çalışanımızın ödemesini yapmak ardından tedarikçilerimizin ödemesini yapmak ve nihayetinde Allah bereket versin dediğimiz kazançla yeni yatırımlarla iş potansiyelimizi geliştirmek en önemli prensibimiz olmaya devam edecek. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Atatürk'ün de söylediği gibi "Her fabrika bir kaledir." sözünü hedefimiz olarak belirleyip, onun önümüze koyduğu hedef ve yolda ilerlemek ise olmazsa olmazımızdır. "dedi. Ağyol, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederken, törene katılan ilkokul öğretmenleri ve sektörde ilk başladığı firma yetkililerine de ayrıca teşekkür etti.

 

 

YOĞUN KATILIM OLDU
Nova Prefabrik fabrikasının temel atma töreninde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Gebze Ticaret Odası başkanı Abdurrahman Arslantaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli CHP İl Başkanı Bülent Sarı ve Yönetimi,  Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu, Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş, Darıca CHP İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özartan, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Baran Aydın, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yöre dernekleri yönetimleri, iş dünyasının bölgemizde ki temsilcileri hazır bulunurken, başta Nova Prefabrik Yönetim Kurulu başkanı Okay Ağyol ve aile bireyleri konuklara evsahipliği yaptı.

 

 

DUALARLA TEMEL ATILDI

Teel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Nova Prefabrik Yönetim Kurulu başkanı Okay Ağyol'un ardından, Gebze Ticaret Odası başkanı Abdurrahman Aslantaş, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'da da selamlama konuşması yaparak Ağyol ailesine hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Protokol mensupları temel atma butonuna basmadan önce Kur'an-ı Kerim ve dua okundu. 
 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.