ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 30.08.2024 20:13 Güncelleme: 30.08.2024 20:15

Nizamoğlu ve Gençoğlu ile çok özel....

ÇESK'in TBL yeni sezonunda iki rakibi Çayırova'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ÇESK'in Genel Koordinatörü Gençoğlu ve Spor Müdürü Nizamoğlu'da takip etti

Nizamoğlu ve Gençoğlu ile çok özel....

Maç öncesi adnanayvaz.com.tr'ye e açıklama yapan Çayırova Belediyespor'un iki önemli yöneticisi yeni sezonu da değerlendirdi.

BİRLİK BERABERLİK ÜST DÜZEYDE
Yeni sezon öncesi transfer edilen oyuncular arasında önemli bir uyum olduğunu belirten ÇESK Genel Koordinatörü Okan Gençoğlu, "Benim açımdan en önemli unsurlar, takımın huzuru, oyuncuların arasındaki birlik ve beraberlik ilişkileri, ve karakterli oyuncu yapısıdır. Oluşturduğumuz kadro sonrasında ki hazırlık sürecinde birlik ve beraberlik ilişkileri üst düzeye çıktı. Teknik ekibimizin de, oyuncu grubumuzun da huzurlu olduğunu düşünüyorum."dedi.

KORAY'I OLUŞTURDUĞUMZ İLİŞKİ İLE TRANSFER ETTİK

İçide Gaziantep'in de bulnduğu 11 iliderinden sarsan deprem felaketi esnasında Gazianepspor'a tesislerini aça ve lige devam emesi yolnda önemli bir katkı sunan Çayırova Belediyesi ortaya çıkan scak iişki ÇESK'e oluml yansıdığıı belirten Gençoğu, "Koray Çayırova'ya gelmek istiyordu ama Gaziantepspor için de çok öemli bir oyuncuydu. Gaziantepsporlu Yöneticilerden otay'ıistediğimizde hiç düşünmeden verebieceklerini belirttiler. Aramızda doğan sıcak ilişkiler Koray ransferinikolaylaşırdı." dedi.

İLK MAÇI DEĞERLENDİRDİLER
Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğu'da Konya ve Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Fenebahçe'nin önceki son kadrosunun ve oyun anlayııın daha güçl olduğuu belirten Nizamoğlu, "Net bir değerlendirme eken. Ama Fenerbahçe geen seneye göre daha hazlıksız. Konya ligin yeni ekibi. İştahlılar, istekliler ve hsları üst düzeyde. Ayrıca 4. hazırlık maçnı oynuyorlar. Bize ve Fenerbahçe'ye karşı daha hazır bir görüntü sergiliyorlar. Kendilerine başaılar dilerim. Biz yarın 2. hazırlk maçımızı oynayacağız. Hcamız gerekli notların alıyor.Gerekli müdahaleleri yapacatır." dedi. 


Anahtar Kelimeler: Nizamoğlu Gençoğlu ....

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.