Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 16.06.2022 16:11

Nizamoğlu KASKF İcrasında!

Çayırova Belediyespor-Karamürselspor Basketbo Karşılaşmasını izlemek üzere Balıkesir'e gelen KASKF Başkanı Murat Aydın maç öncesi Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu ile bir araya geldi.

Nizamoğlu KASKF İcrasında!

Çayırova Belediyesi'nin önceki döneminde Garaj Müdürü olan yeni dönemde Basın Yayın Müdürü olarak görevlendirilen ancak bu görevi yürütmek istemeyen Muhammet Nizamoğlu Spor Müdürlüğü görevini üstlenmişti. Belediyenin tüm spor organizasyonlarının sorumluluğunu alan Nizamoğlu, Çayırova Eğitim ve Spor Kulübü'nde de yönetim kurulu üyesi olarak listede yer aldı. Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kongresinde federasyonun yönetim kurulu listesinde de yer bulan Nizamoğlu şimdi de federasyonun yürütme kurulu üyesi olarak görev bekliyor. Dün Balıkesir'de 2.Lig'e yükselme maçında karşı karşıya gelen Çayırova Belediyespor ve Karamürsel müsabakasını izlemek üzere bu kente gelen KASKF Başkanı Murat Aydın ve Muhammet Nizamoğlu maç öncesi ve maç boyunca hiç ayrılmadılar. Karşılaşmayı protokol tribününde birlikte izleyen iki spor adamının yolunun icra kurulunda da çakışacağı öğrenildi. Başkan Aydın icra kurulunu perşembe günü kamuoyu ile paylaşacak.


Anahtar Kelimeler: Nizamoğlu KASKF İcrasında!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.