Tarih: 12.04.2022 00:14

Nehammer Putin ile görüştü: Çok zorlu geçti!

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer cumartesi günü Kiev’e yaptığı ziyaretin ardından bugün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüştü.

Nehammer Putin ile görüştü: Çok zorlu geçti!

Vladimir Putin’le görüşmek üzere Moskova'ya giden Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Avusturya’nın tarafsız bir ülke olduğunu ancak Rusya’nın başlattığı savaşa karşı Ukrayna’nın yanında "net bir duruşa sahip" olduklarını ifade etmişti. Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Rus lider Putin ile görüşmesinin ardından açıklama yaptı ve "Görüşme dostane değildi ve zorluydu." sözlerini kullandı. Karl Nehammer cumartesi günü Ukrayna'ya giderek incelemelerde bulunmuştu
Karl Nehammer görüşmeyle ilgili olarak "Savaşın bitirilmesi için Putin'le konuştum ve savaşlarda iki tarafın da kaybettiğini söyledim. Kiev'e yaptığım ziyaretten sonra Moskova'ya da gitmek ve görevimi yarım bırakmak istememiştim ve elimden geleni yapmış oldum." dedi.


Anahtar Kelimeler: Nehammer Putin görüştü: zorlu geçti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.