ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 25.04.2023 22:16 Güncelleme: 25.04.2023 22:31
Nefes Kesen Maçta İlk Raund Çayırova

Nefes Kesen Maçta İlk Raund Çayırova'nın

İlk periyodu berabere ikinci periyodu ise konuk takımın üstünlüğü ile biten son 16'ya kalma maçında Çayırova Basket son saniyelerde bulduğu sayılarla galibiyete uzandı.

Türkiye Basketbol 2.Ligi C Grubu'nu lider tamamlayan Çayırova Basket son 16'ya yükselme maçında Karşıkaya'yı eleyen Ankara ekibi Rino Seramik-Porselen'i ağırladı. İlk periyotta atışlarını potayla buluşturamayan Çayırova Basket, rakibinin isabetli atışları karşısında bu çeyreği ancak berabere tamamladı 21-21

İkinci periyotta da ilk çeyreğin benzeri bir oyun performansı sergileyen Çayırova Basket sayı üretmekte çok zorlandı. Konuk ekip Çayırova Basket'in aksine potaya gönderdiği hemen hemen her top filelerden parekey süzülünce soyunma odasına 43-37 önde girdi. Bu çeyrekte 22 sayı bulan konuk ekibe karşılık temsilcimiz 16 sayı üretebildi.

3.Çeyrekte savunmaya ağırlık veren ve sayıları uzunları ile arayan Çayırova Baket özellikle Mustafa Kırcali ve Kadir Çipe ile rakip pota altında etkili oldu. Kutay'ın de etkisiz bir günde olması, Can'ın hakem kararları karşısında oyundan düşmesi bu periyotta da temsilcimize olumsuz yansıdı. Ancak Kaptan Serhat'ın üçlükleri, Çağatay Çevik'in sert oyunu rakibini biraz olsun durdurmaya yetse temsilcimiz final periyotuna sadece 1 sayı önde girebildi. 59-58

Maçın son periyodu tribünlerde yerini alan sporseverlere adeta tırnak yedirtti. Rino Seramik Porselen oyuncuları potasında gördüğü her sayıya karşılık vermekte başarılı olunca maçın son saniyelerine kadar skor dengesi bozulmadı. Bu çeyrekte Çayırova Basket salonunda ağorladığı rakibinden sadece 3 sayı fazla atarak periyotu 28-25 maçı ise 87-83 önde tamamladı.

Çayırova Basket 28 Nisan 2023 cuma günü Ankara'da da Rino Seramik Porselen ile bir kez daha karşılaşacak. Temsilcimiz Başkent'te kazanırsa son 16'ya kalacak şayet yenilirse Çayırova'da aynı rakibi ile bir kez daha karşılaşacak ve maç final niteliği taşıyacak.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.